AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Birim Başkanı Ümit Gülin Göksoy, Merkez İlçe Sosyal İşler Birim Başkanı Ayşe Taşol, İl Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkan Yardımcısı Derya Kurt ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkanın eşi Şerife Çalışkan Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek,  Huzurevinde Yaşlılarımızın huzur ve sağlığı için kurban kestirdi. Yarım elma, gönül alma şeklinde Yaşlı bayan ve erkeklere hediye takdim edildi.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada;''Karamanımızın birer yaşayan tarihi, en yaşlı iki insanı ziyaret edildi. Ziyarette yaşlılar İsmet İnönü döneminden bugüne kadar yaşanan herşeyi anlattılar,  Başbakımınız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görmediklerini dile getirdiler. Başbakanımıza dua ederek, AK Parti'nin yaşlılara yönelik hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirttiler.

Yaşlılarımıza yönelik piknik tertip ettik, yaşlılarımızı Kazımkarabekir İlçemizdeki Mesire yerine götürdük. Piknik programızda Valimzin eşi Vildan Koca'da bizleri yalnız bırakmadı. Yaşlılarımızın şehirden uzak mis gibi hava da hem yemekleri yediler hem de gönüllerince eğlendiler. Yaşlılarımız ziyaretten ve gezi programından çok memnun kaldılar ve hükümetimizin bu konudaki çalışmalarına teşekkür ettiler. 

AK Parti iktidarında yapılan yasal düzenlemelerle engelli ve yaşlı bireylerin yaşam kalitesinin yükselttik. Gencinden yaşlısına, engellisinden sağlıklı bireyine toplumun tüm kesimleriyle yakından ilgileniyoruz,''dendi.