Okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Şenol Güleç’in öncülük ettiği “Konuşan Duvarlar” etkinliğinde hadis ve ayetlerden derlenen 104 anlamlı söz okul içinde merdiven, kapı, koridor ve kantinde duvarlara asıldı.

Bu anlamlı proje ile Karaman’da farkındalık oluşturarak öğrenciler üzerinde teneffüs saatlerinde okul giriş ve çıkışlarında görsel halde hazırlanan anlamlı sözlerin onların olumlu davranışlarını kazanmak adına yapılan bir çalışma olduğuna vurgu yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şenol Güleç, “Ayet ve hadislerimizden derlediğimiz 104 anlamlı kısa seçerek duvarlara astık. Bunun için bir haftalık çalışmamız oldu. Okul içinde öğrencilerimiz adına olumlu tepkilerle karşıladık. Okulumuz giriş kapısı üzerine “Besmele” yazdık. Sözlerin anlam ve derinliğinde güzel mesajların verilmesi için yardımcı olduk Böylece öğrencilerimizin olumlu davranış ve tutumlarını daha da artırma ve kazanma adına güzel bir çalışmada yer aldık” dedi.

Okulda ayrıca İngilizce Öğretmeni Mehmet Sofuoğlu tarafından kısa İngilizce anlamlı sözlerde hazırlandı. Çaba, saygı sevgiyi özendiren sözler İngilizce olarak verildi.