Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Temizlik konusunda görüşmeler yapmak için Cumhuriyet Nihat Aslan İlkokulu Müdürü Abdurrahman Koçak ve öğrenciler, Temizlik İşleri Müdürü Ali Faruk Aydın’ı ziyaret ederek, Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Temiz bir çevre için önce farkındalığın artması, insanların bilinçli hareket etmesi gerektiğini söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Ali Faruk Aydın: “Karşımızda bulunan geleceğin yetişkinleri ve sorumluları olan genç kardeşlerimizin çevre konusundaki ilgileri bizim umutlandırıyor dedi.”

Okul Müdürü Abdurrahman Koçak: “Öncelikle Müdürümüz Faruk beye ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizleri yaptıkları faaliyetler konularında bilgilendirdiler ve temizlik konusunda öğrencilerimize eğitim verdiler. Halkı bilinçlendirme konusunda okul olarak yapacağımız faaliyetlerde beraber hareket edeceğiz. Bu çevre hepimizin, hep beraber korumalıyız.” dedi.

Karaman Belediyesi ile Cumhuriyet Nihat Aslan İlkokulu arasında okulun başlattığı atık yağların geri dönüşümü projesi'nin protokol imzalaması da gerçekleşti.