Kitap dağıtım törenine İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Milli Eğitim Müdür YardımcısıNurettin Doğan, Bifa Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu, Bifa Eğitim Vakfı Yöneticisi ve Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Babaoğlu Koleji Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdoğdu, okul müdürleri Mustafa Ün, Mesut Sarıbaş, yöneticiler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Yılmaz Babaoğlu’nun desteğiyle Bifa Vakfı’nın her yıl gerçekleştirdiği kitap dağıtımında, bu yıl ilimiz öğrencilerine toplam 17 bin 500 kitap hediye edilecek.
Vakıf yöneticisi Ali Konukseven yaptığı konuşmada, Bifa Eğitim Vakfı olarak geleneksel hale getirdikleri kitap dağıtımını bu yılda gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.İlimizdeki bütün okulları kendi okulları olarak, bütün öğrencileri de kendi öğrencileri olarak gördüklerini ifade etti. Vakıf olarak kitap okuma oranını artırmak için tüm desteği vereceklerini belirtti. 
Yılmaz Babaoğlu ise eğitime destek vermeyi önemsediklerini belirtti. Öğrencilere tavsiyelerde  bulunan Babaoğlu, okumanın önemli olduğunu ancak bilinçli olarak okumanın ve öğrencilerin kendisini geliştirmek için okunması gerektiğini söyledi.
Program kitap dağıtımı ile son buldu.