Karaman Gençlik Merkezim Müdürlüğü Tiyatro Grubunun hazırlamış olduğu “ Belki de Derdin Dert Değildir” isimli tiyatromuz 03 Şubat 2012 Tarihinde Saat 19:30 Yunus Emre (Nikah) Konferans Salonunda sahnelendi.

Sahnelenen ‘’Belki de Derdin Dert Değildir’’ oyununa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu,  Emniyet İl Müdürü Lütfi Sönmez, İşkur İl Müdürü Kenan Ateş’in  yanı sıra halkımızda yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro oyununa katılan gençlere hayatın zorlukları ile ilgili örnekler sergileyen drama çok çeşitli mesajlar içeriyordu. Hayatın zorluklarına rağmen sıkıntılı koşullarda bile hayat mücadelesinin devam etmesi gerektiği mesajı gençlerimize sahnelenen oyun vasıtasıyla iletildi.

Karaman Gençlik Merkezim Müdürlüğü Tiyatro Grubu; ''Bu güzel günümüzde bizleri onurlandıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu,  Emniyet İl Müdürü Lütfi Sönmez, İşkur İl Müdürü Kenan Ateş, Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahim Dinçer’e ve salonumuzu dolduran tüm gençlerimize tiyatro grubumuz adına teşekkür ederiz. ''dedi.