Karaman Lisesi'nin öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan müzik grubu 82. Yıl Devlet Hastanesinde ki hastalara unutulmayacak bir konser verdi.

Karaman Lisesi öğrencileri Karaman Devlet Hastanesi 82. Yıl Toplum ve ruh sağlığı merkezinde konser verdi. Müzik Öğretmeni Mustafa Rıfkı’nın öncülüğünde hazırlanan konserde Türk Halk müziği ve Türk Sanat Müziğinden güzel örnekler seslendirildi.

Program Okul Müdür Ayhan Kahraman’ın açış konuşmasıyla başladı. “Kahraman konuşmasında Karaman Lisesi olarak Devlet hastanesinde öğrencilerimiz, ayırt etmeksizin tüm hastalara karşılama, yönlendirme, kitap ve gazete okuma hizmetleri sundular, biz bu ve benzeri hizmetleri Karaman Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü,  Aile ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürlüğü ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü  ile de gerçekleştirdik. Bu gün yine yeni bir etkinlikle karşınızdayız, sizlere Türk Müziğinin seçkin örneklerinden bir kaçını sunacağız, bu vesileyle şimdiye kadar birlikte çalışma ve desteklerinden dolayı Karaman devlet hastanesi, Başhekimi Hasan Arıcı ve Kalite Koordinatörü Yasemin Ataseven’e destelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konserin sonunda Hastane Başhekimi Hasan Arıcı “ Karaman devlet hastanesi olarak hastalarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz, hekimlik meşakkatli ve yorucu bir meslek ancak, sağlığına kavuşan bir hastanın memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu alıyor. Toplum Ruh sağlığında hastalarımıza yönelik çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştiriyoruz, bu konserde bunlardan biri, bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Karaman Lisesi’ne teşekkür ediyorum.  Gönüllü toplum hizmeti kapsamında Karaman Lisesi ile imzaladığımız protokol çerçevesinde öğrenciler, hastanemizi çeşitli birimlerinde hastalara, karşılama, yönlendirme hizmeti, bazı hasatlarımıza gazete ve kitap okuma gibi hizmetler sunuyorlar, işte bugünde güzel bir konserle karşımıza çıktılar, ben yardım alan hastalarımız kadar, öğrencilerimizin gözlerinde de insana yardım etmenin verdiği memnuniyeti, ışığı gördüm, öğrenciler bu sayede yeni deneyimler kazandılar. Bu faaliyetin gerçekleştirilmesinde emeği geçen, başta okul müdürümüz Ayhan Kahraman, olmak üzere okul yöneticilerine Müzik öğretmenimize ama en çokta bizlere müzik ziyafeti çeken öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi

Konsere, Hastane Başhekimi, Hasan Arıcı, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman, Müdür Başyardımcısı Zeki Tuman, Hastane çalışanları ve hastalar katıldılar.