Türk Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yılını büyük bir coşku ve gururla kutlayan İl Emniyet personeli ve PEKAY (Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği) üyeleri Huzurevi sakinleri unutmadı.
Polis haftası dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla birlikte vakit geçirmek istediklerini söyleyen Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Huzurevi sakinlerimizin burada her türlü ihtiyaçları devletimiz tarafından en iyi şekilde karşılanmakta. Bizde sadece onların gönüllerini almak ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla bayan arkadaşlarımızla birlikte bugünümüzü onlarla geçirmek istedik. Onlar bizim baş tacımız. Onları mutlu etmek ve mutlu görmek bizleri daha fazla sevindirir.”

Polislerin ziyareti ile moral bulan huzurevi sakinleri şarkılar ve türkülerle polislere unutulmaz dakikalar yaşattı. Polis eşleri daha sonra yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri huzurevi sakinlerine vererek gönül aldı. Polis Haftası etkinlikleri dolayısıyla ziyaret edilen yaşlılar, “Allah hepinizden razı olsun bizleri ziyaret edip hal hatırımızı soruyorsunuz bundan çok mutluyuz. Devletimiz her ihtiyacımızı karşılıyor sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.