Okulda yapılan törende, toplanan gıdalar Kent Konseyi Üyelerine teslim edildi.  Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak çocuklara ve öğretmenlere bu etkinliklerinden dolayı teşekkür edip, proje kapsamında toplanan kuru gıdaların gideceği yerler hakkında bilgi verdi.

Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak bir konuşma yaparak, ‘’Ulaşmamız gereken pek çok hane, sevindirmemiz gereken pek çok yavrumuz var. Bizler Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak muhtaca ulaşmada Anadolu insanına öncülük ve aracılık ediyoruz. Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ‘’Değerlerimle Büyüyorum Projesi’’ ile İlimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımında bulunduk. Bu noktada Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun minik öğrencilerine ve gönlü geniş öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Rukiye Kurt da konuşmasında, “Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu olarak çocuklarımızın eğitim etkinliklerini planlarken toplumumuzu bir arada tutan, bizi biz yapan değerlerimize de yer veriyoruz. Nisan ayı içerisinde ele aldığımız değerimiz İyilik Yapma ve Yardımseverlik. Bu proje kapsamında çocuklarımıza; çevrelerindeki insanlara ve diğer canlılara zor durumlarında yardım etmenin önemini ve karşılıksız yardımın güzellini anlattık. Çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmek için eğitimciler ve aileler olarak en iyi şekilde örnek olmaya çalıştık. Bu sorumlulukla hareket ederek çocuklarımızın yaparak yaşayarak davranış kazanmaları adına okulumuzda ihtiyaç sahibi aileler için ‘Kuru Gıda Toplama Kampanyası’ düzenledik. Velilerimizin ve öğrencilerimizin projeye göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Toplanan gıdaların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasında bizlere yardımcı olan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve değerli üyelerine teşekkür ederim.’’ şeklinde konuştu.

Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.