DAVETİNİZ VAR
Amacı engellilere hizmet etmek ve  engellilerin de bu toplumda yaşadıkları yönünde farkındalık oluşturma çabasında olan Türkiye Beyazay Derneği Karaman Şubesi ve TEMA Karaman İl Temsilciği  ortak bir etkinlik yapıyor. “Paylaşmak İçin Engel Yok” parolası ile ortak fidan dikme etkinliğe imza atan taraflar Karamanlı vatandaşlarımızı  fidan dikme etkinliklerine davet etmektedir. 
Türkiye Beyazay Derneği Karaman Şube Başkanı  Durmuş SAYASLAN, fidan dikme etkinlikleri ile ilgili olarak; “Maalesef ülkemizde engelliler,  hep sahne gerisinde kalan veya sahne gerisinde kalmaya mecbur edilen vatandaşlarımız olmuştur. Aslında fırsatlar verildiğinde, engelli vatandaşlarımız da toplumda bir şeyler üretebilirler. Yeter ki onlara fırsatlar verilsin. Engelli vatandaşlarımızın tek isteği kendilerine fırsatlar verilmesidir.Onlar engelli olmayan yönleri ile her zaman bir şeyler üretebilecek kapasitedir.Biz de dernek olarak fidan dikme etkinliğimizde, engellilerimizin hayat sahnesinin gerisinden alarak toplum sahnesine çıkmalarını, gündem oluşturmalarını,halkımızla kaynaştırmayı amaçladık.Etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
TEMA i İl Temsilcisi Muttalip YILDIRIM ise ;”İlimizde  yaptığımız en anlamlı etkinliklerden birini  özel grup olan engelli  vatandaşlarımızla yapacak olmanın güzelliklerini ve sevincini yaşayacağız. TEMA olarak  bizler, her zaman  yeşil alanlar oluşturma çabası olanların yanında olduk.Engelli vatandaşlarımızla yapacak olduğumuz bu etkinlik hem mesajlar verme, hem de halkımızın engellilerle kaynaşmasında önemli bir araçtır.Halkımızın bu etkinliğe gönülden sahipleneceğini biliyoruz.Tüm halkımızı etkinliğimize katılmaya davet ediyorum.” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.