EDEP Projesi kapsamında Toki Anadolu Lisesi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bağlı kuruluşları Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerine ziyaret yapıldı.

Yapılan ziyaretlerde son durak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü oldu. Kurumu ziyarete okul müdürü Mehmet Baştuğ Müdür Yardımcısı Ahmet Aydoğdu, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Konuyla ilgili Baştuğ şunları söyledi : “Edep Projesi ‘nin  bu ayki değeri  dostluktu. Bu anlamlı  değeri  Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla huzurevinde kalan yaşlılarla paylaşmak istedik. Ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu ziyaretler zincirinin son haftasında öğretmen ve öğrencilerimizle buradayız.”dedi. 
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan “Milli Eğitim camiasının içinden gelen biri olarak ziyaretinizden oldukça memnun oldum. Bu ziyaretin beni mutlu eden bir diğer tarafı ise şudur; Yediden yetmişe , beşikten mezara kadar insanlara hizmet etmeyi şiar edinmiş bir kuruluşun çalışanlarıyız. Sizlerin gönlü kırık insanlara yaptığınız dostluk ziyareti oldukça anlamlıdır. Onların dost olarak gönüllerini almanız dünyadaki  bütün güzelliklerin üzerindedir.  Hepinize okul müdürünüz Mehmet Bağtuğ’un şahsında teşekkür eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.