Aktekke Kent Meydanı’nda teravih namazı sonrası yapılan etkinlikler her gece değişik bir programa sahne oluyor. Ramazan akşamlarının üçüncü gününde sahneye çıkan ilahi ve ezgi sanatçısı Ender Tekin, seslendirdiği kendine ait eserlerle Karamanlı vatandaşlarımıza doyumsuz bir gece yaşattı. Programa büyük-küçük pek çok kişi ilgi gösterirken; Ak Parti Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Belediye Meclis Üyeleri ve Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu da gecenin konukları arasındaydı

Programda selamlama konuşması yapan Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, bu yıl da Ramazan ayının Karaman’da doyasıya kutlandığını belirterek, bu güzel etkinlikler için Karaman Belediyesi’ne teşekkür etti. Karaman Devlet Hastanesi’nin gelecek yıldan itibaren yeni yerinde hizmete gireceğini söyleyen Elvan, şehrimize bugüne kadar yapılan yatırımların toplamından çok daha üstünde bir proje olan Doğukışla ve Meydan düzenlemesi projeleriyle de Karaman’ın önümüzdeki dönemde örnek bir il olacağına inandığını belirtti.

Gece sonunda sahneye davet ettiği çocuklarla birlikte dua eden sanatçı Tekin’in duygu dolu duasına vatandaşlarımız da eşlik ederken, birçok kişi de göz yaşlarına hakim olamadı.