1 Mayıs 2012 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette Vali Kahraman'a  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hamdi Pehlivan da eşlik ettiler.

Sık sık ev ziyaretleri gerçekleştirerek insanlarla yakından ilgilenen, vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali  Kahraman 'ın ev ziyaretlerinde bu kez durağı yürüme engelli vatandaşımız İbrahim Kayatürk oldu. Yatalak genci Kır Mahallede bulunan evinde ziyaret eden Vali Kahraman İbrahim  Kayatürk ile yakından ilgilenirken bir süre onunla sohbet etti. Vali  Kahramanözürlü gencin babasından oğlunun durumu hakkında bilgi aldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Kahraman, asıl engelin beyinlerde olduğunu belirterek engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını, devletin temsilcisi olarak her türlü hizmeti engelli vatandaşların da ayaklarına kadar götürdüklerini ve götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Vali Kahraman konuşmasının devamında: “ Sizler bizlere emanetsiniz. Kalbinizin kırılmasına, kaşınızın çatılmasına asla müsaade etmeyiz. O yüzden bu tatil günlerinde de sizlerle beraber olmaya niyet ettik ve sizi ziyaret ettik. Her türlü ihtiyacınız devlet tarafından karşılanacaktır. Devletin her kurumu ile birlikte halkımızın yanındayız ve halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Kayatürk Ailesi Vali  Kahraman 'ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken “Sayın Valimizin sıcak ve samimi bir insan olduğunu duymuştuk. Evimize kadar gelerek oğlumuzu yatağında ziyaret etmesi bizleri son derece onure etti.İlimizde devletin güleryüzünü gösteren Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.”dediler.