Karaman-Mut yolunun 13. km‘sinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Huzur Ormanında gerçekleştirilen fidan dikim törenine gerçekleşti
23 Kasım 2012 Cuma günü saat 14.00'de gerçekleştirilen fidan dikim törenine Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı J.Alb. Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Vekili Erkan İsa Erat, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez,  İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, kurum müdürleri ve emniyet müdürlüğü teşkilatı çalışanları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Huzur Ormanımızı geliştirmek için her yıl fidan dikiyorduk. Bu yıl daha bilinçli bir şekilde bu fidan dikimini yapıyoruz. Bu ağaçlandırma çalışmalarında bize katkıda bulunan Orman Genel Müdürlüğü ile İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Sosyal proje çerçevesinde bu dikilen fidanlar geleceğimizi ve iklimimizi kurtaracak düşüncesindeyiz" dedi.
Gerçekleştirilen fidan dikim töreniyle Emniyet Müdürlüğü Huzur Ormanında yaklaşık 800 adet çam ve sedir fidanı toprakla buluşturuldu.