Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan, ‘Gelecek Sizinle Gelecek’ isimli projenin kapanış programı yapıldı.
Polisevinde düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Proje kapsamında 54 okulda toplam 8 bin 100 öğrenciye eğitim verdi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programda, sihirbaz ve müzikli sahne gösterileri yapıldı. Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Görevli polislerimiz tarafından sınıflar gezerek öğrencilerimize eğitimler verdik. Öğrencilerimizi suçtan ve kötü alışkanlıklardan korumak için bu projeyi geliştirdik. Proje ile öğrencilerimizin okulda ve diğer yaşam alanlarında arkadaşları ile karşılıklı saygı ve sevgi kuralları çerçevesinde hayatlarını devam ettirmelerini sağlamak istedik. Proje kapsamında yapılan etkinliklerde çocukların özgüvenini kazanmaları noktasında çalışma yaptık. Proje ile öğrencilerimizin bilgi ve kültür seviyelerinin artmasını amaçladık" dedi.