"Her İnsan Yeni Bir Ayakkabıyı Hak Ediyor" sloganıyla yola çıkan Yalın Ayak Derneği’nin göndermiş olduğu 62 çift kışlık bot, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte Karaman Merkez Gülkaya köyünde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.Gerçekleşen ziyarette minik yüreklerin mutluluğuna ortak olan gençlik merkezi personeli, öğrencilere kışlık botlarını vererek uzun uzun sohbet etti.
Yapılan yardımlardan dolayı mutluluğunu dile getiren Gülkaya İlköğretim Müdürü Uğur Zerman,” Öncelikle okulumuz öğrencilerine yapılan bu anlamlı yardımlardan dolayı Yalın Ayak Derneğine ve tüm gençlik merkezi personeline teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezimizin ve gönüllü gençlerimizin yardımları öğrencilerimize ulaştırması bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu.
Yapılan yardımla minik kalplerin mutluluğuna ortak olduklarını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ise;” MerkezGülkaya köyümüzdeki öğrencilerimize Yalın Ayak Derneğinin göndermiş olduğu kışlık botları hediye ettik.Minik öğrencilerimizle birlikte vakit geçirdik ve hoş sohbetlerde bulunduk. Gençlik Merkezi olarak ileriki dönemlerde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik projelerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.
Güçlü Türkiye İçin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanında olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık da,” Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik Merkezimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüklerini biraz olsun hafifletmek için sosyal sorumluluk projelerimize devam ediyoruz.Gülkaya köyümüzde eğitim alan öğrencilerimizin soğuk kış günlerinde ayaklarının üşememesi için Yalın Ayak Derneğinin böyle bir yardımı gerçekleşmesini de ayrıca kutluyorum” dedi.