Üniversitenin dokuz öğrenci topluluğu tarafından İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) başlatmış olduğu kampanya kapsamında Halep'teki vahşeti anlatan bilgilendirme standı açıldı ve fotoğraf sergisi düzenlendi.
 
KMÜ Kültür Ahlak ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu Başkanı Furkan Çörtem'in okuduğu dualarla açılışı gerçekleştirilen sergiye KMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münir Oktay ve Karaman İHH temsilcilerinin yanı sıra Genç Memursen, Cihannüma, Türkiye Gençlik Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarının il temsilcileri katıldı.
 
Sergiyi gezen Dekan Prof. Dr. Münir Oktay, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek, "Allah bizlere de Halep'tekilerle bir olabilme şuuru versin." açıklamasında bulundu.
 
Halep'i anlatan birçok fotoğrafın yer aldığı sergiye üniversitenin Kültür Ahlak ve Medeniyet, Üniversiteli Aktif Gençler, İlim Hikmet Marifet, İlim ve Medeniyet, Mozaik Düşünce, Türkiye Gençlik, Yağmur Damlası, Uluslararası Öğrenci, Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Toplulukları destek verirken sergi bir hafta boyunca ziyarete açık kalacak.