Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim Şerbetçi, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Şanlı, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Alattin Selçuk ve Genel Sekreterlik bünyesinde uzman olarak görev yapan Dt. Ahsen Kaynar; yeni hastanemize yapmış oldukları anlamlı bağıştan dolayı Bumaş Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Denktaş ve Armutlu Un ve Yem Sanayi Başkanı Ali Armutlu’ yu makamında ziyaret ederek, teşekkürlerini sundular.

Yapılan bağışla ilgili olarak bilgilendirme açıklamasında;''Yaklaşık 40 Bin lira değerinde olan Ürolojik Endovizyon Sistemi, şimdiye kadar hastalarımıza yapılmakta olan ürolojik endoskopik ameliyatının direkt görüş altında değil, optik ekran sisteminde bulunan kamera sayesinde, görüntünün monitöre aktarılarak daha net bir şekilde ve daha sağlıklı bir ortamda yapılmasını sağlayan bir alettir.

Bizler de Karaman Kamu Hastaneleri Birliği olarak; Bumas Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdurrahman Denktaş’ a ve Armutlu Un ve Yem Sanayi Başkanı Sayın Ali Armuylu’ ya teşekkür eder, sona yaklaşılan yeni hastanemiz için hayırlara vesile olmasını dileriz,''dendi.