Karaman’da sosyal ve kültürel anlamda yürüttüğü etkinliklerine ara vermeden devam eden Mümine Hatun Kültür Sitesi, yardımlaşmanın da en güzel örneklerini sergiliyor.

Karaman Belediyesi Mümine Hatun Kültür Sitesi; Üniversite’de öğrenim gören yardıma muhtaç öğrenciler için, Kale Sosyal Tesisleri’nde tanışma, kaynaşma ve yardım gecesi düzenledi.

Büyük bir katılımın gözlendiği programa, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’da kısa süreliğine katılarak hem geceye katkı sağladı, hem de gelen hanımlara teşekkür edip sohbet etti. 

Mümine Hatun Kültür Sitesi’nce davetiye satarak yapılan hayırları, Üniversite de okuyan fakir öğrencilere vereceklerini ifade eden Hilal Uğurlu, yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek: “Yardımlaşmak dinimizin emridir. Milletçe çok duyarlı olduğumuz hepimizce bilinen bir gerçektir. Peygamber efendimiz (SAV)’de ‘komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir’ sözüyle paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekmiştir. İnsanlarımızda bu bilincin oluşması ve yaygınlaşması için gayret sarf ediyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan hanımlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.