Okuldan yapılan açıklamada;''15 Kasım 2012 tarihinde okulumuzda yapılan kermesten elde ettiğimiz gelirlerle ve yardımsever öğrencilerimiz sayesinde 23 Kasım 2012 tarihinde kardeş okul olan Bostanözü İlkokulunu ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında Bostanözü Köyü sakinleri bizleri sıcak bir şekilde karşıladı.

Havaların soğuk olmasına rağmen ufacık yüreklerin misafirperver tavrı ve ilgisi içimizi ısıtmaya yetti. Gerçek dostluk o minicik yüzlerin tebessümünde saklıydı. Yardımsever öğrencilerimiz tarafından verilen hediyeler hem dostluğumuzun pekişmesini hem de minik yüreklerin saklı tebessümlerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Okulumuz müdür yardımcısı Beytullah Adim, 'gerçek dostluğun çıkarsız ve yürekten olması gerektiğini belirterek, geziye ilgiyle katılan öğrencilerine ve bizi en iyi şekilde ağırlayan Bostanözü İlkokulu öğretmeni Ayşegül Hanım’a teşekkürlerini sundu.' Okulumuz edebiyat öğretmenleri Burcu Keskin ve Senem Baktır EDEP kapsamında böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getirerek “dostluk” konulu etkinliklerinin devam edeceğini belirtti,''dedi.