Karaman M Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumunda, Eğitim Servisi ile Cezaevi Din Görevlileri Mehmet Yıldırım ve İsmail Hakkı Yüksel işbirliğinde hükümlü tutuklulara yönelik manevi rehberlik hizmetleri devam ediyor.  

    Manevi Rehberlik hizmetleri kapsamında Karaman M Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu Kapalı bölümünde, Grup Ezgi tarafından ilahi konseri verildi. Konser sonrası ise cezaevinde açılan Kuran-ı Kerim Kurslarında başarılı olan hükümlü tutuklulara belge teslim töreni düzenlendi.

    Karaman M Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumunda, Kurum İdaresi ve İl Müftülüğü işbirliğiyle yapılan manevi rehberlik hizmetleri kapsamında son bir yıl içerisinde Kuran-ı Kerim Elifba ve Kuran-ı Kerim Tecvidli Okuma Kursları açılarak 139 hükümlü tutukluya Kuran-ı Kerim Okuma öğretildi. Milli ve manevi konularda çeşitli konferanslar ile bilgilendirmeler yapıldı, hükümlü tutukluların soruları cevaplandı. Kuran-ı Kerim güzel okuma ve Siyer yarışmaları ile hatim okuma kampanyaları düzenlendi. Başarılı olanlara çeşitli ödüller takdim edilerek hükümlü ve tutuklular motive edildi. 

    Programdan ve yapılan hizmetlerden memnun kalan katılımcılar Kurum İdaresine ve İl Müftülüğü Din Görevlilerine alkışları ile teşekkür etti.