Jandarma misafir hanesinde şehit anneleri için yapılan etkinliğe Karaman Valisi Süleyman Tapsız'ın eşi Ayşe Tapsız Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın eşi Şerife Çalışkan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen'in eşi Mevlidiye Şen, Emniyet Müdürü Levet Tutuk'un eşi Figen Tutuk, askeri personel eşleri ve şehit aileleri katıldı.

Şehit annelerinin yalnız olmadığını dile getiren Ayşe Tapsız; “Vatanı, milleti ve bayrağı için gözünü kırpmadan canını veren böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Siz annelerimiz, şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Bizler, sizlerin daima yanında olacağız” dedi.

Duygusal anlar yaşayan şehit anneleri, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Düzenlenen programdan memnuniyetini dile getiren şehit anneleri, "Böyle günlerde duygularımız, özlemimiz daha da artıyor. Evlatlarımızın yeri her daim belli, arıyoruz. Hepsi de gençti, çok üzülüyoruz. Bizleri unutmayıp bu günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.