Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği ilimizde faaliyet gösteren Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları Ve Mensupları Derneğine(KAİMDER) ile Ensar Vakfı Karaman Şubesi ne ziyarette bulundu.
Kaimder’in yönetim kurulu başkanı Sayın Sırrı Fuat Ateş’i hizmet binasında ziyaret eden dernek üyeleri Kaimder’in çalışması hakkında bilgi aldı. KAREGDER yönetim kurulu üyesi Cumhur AKIL, dernek olarak yapılan faaliyetlerden ve  “HERKES O’NU(s.a.v) OKUYOR” projesi kapsamında elli bin kişiyi hedefleyen Peygamberimiz(SAV) hayatını okuma yarışması hakkında bilgi verdi. Yarışmaya yetişkin kategorisinde 58 ilden müracaat olduğunu 58 ilden insanların karamana geleceğini bununda Karaman'ın tanıtımı için önemli olduğunu söyledi.  

Daha sonra Ensar Vakfı Karaman Şubesine geçilerek şube başkanı Ali Bağcı, Ali Rıza Aydın’ı vakıf binasında ziyaret etti.

Şube Başkanı Vakfın Türkiye genelinde ve Karamanda yaptığı etkinler konusunda bilgi verdi. Karegder’i temsilen Cumhur Akıl “HERKES O’NU(s.a.v) OKUYOR” projesi kapsamında, şu ana kadar yarışmaya dokuz bin beş yüz kişinin kayıt yaptırdığını söyledi. Ceza evi müdürlüğü ile anlaşmaya varıldığını, Peygamber Efendimizin hayatını okuyan ve yarışmaya giren yetişkin kategorisinin birincisine araba;  ikinci, üçüncü ve dördüncüsüne umre ve sınavda başarılı olan 571 kişiye hediye verilmesi planlandığını söyledi. 

Sayın Akıl, her iki dernek yönetimi ve üyelerinden “HERKES O’NU(s.a.v) OKUYOR” yarışmasına öğrencilerimizin ve yetişkinlerin katılımının sağlanması hususunda destek beklediklerini belirtti.