Karaman'da sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam eden Kent Konseyi, örnek bir projeye daha imza attı. Kent Konseyi koordinasyonunda Karaman Belediyesi otobüs duraklarına kitaplık kurdu. Kent Konseyi tarafından düzenlenen programla Türk Dil Parkı yanında bulunan kitaplığa, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ilk kitapları koydu.
Proje ile ilgili konuşan Ali Konukseven; " Her anlamda daha temiz, daha düzenli, refah seviyesi daha yüksek bir toplum olabilmemiz için kitap okumalıyız. Bu noktada başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere herkesi kitap okumaya teşvik etmek amacı ile böyle bir proje geliştirdik. Vatandaşlarımız da evlerinde bulunan kitapları bu kitaplıklarımızda değerlendirmemiz açısından Kent Konseyimize bağışta bulunabilirler. Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan'a diğer tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemize de sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Kent Konseyinin sosyal sorumluluk adına son dönemde gerçekleştirdiği projeleri takdirle karşıladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; " Kent Konseyimiz, çalışmalarına baktığımız zaman, toplumumuzun ve şehrimizin her alanda gelişmesi adına önemli projeler ortaya koymaktadır. Karaman Belediyesi olarak bu projelerin bizzat içinde yer almak ve destek olmak bizleri son derece mutlu etmektedir. Kent Konseyi Başkanımız Ali Konukseven'e ve tüm Kent Konseyi üyelerine gönülden teşekkür ederim." 
"Her Durakta Bir Kitaplık" projesi kapsamında ilk etapta şehir merkezinde 13 adet durağa kurulan kitaplıklar önümüzdeki günlerde şehrin genelinde yaygınlaştırılacak.