Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) tarafından gerçekleştirilen etkinlikle ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kermes düzenlendi. 
KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi sergi alanında düzenlenen kermes açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karataş ve Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münir Oktay, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, Karaman Sevgi Evleri temsilcileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda yardımsever katıldı. 

“Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük”

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, ‘kendileri küçük, yürekleri büyük’ çocuklar yararına gerçekleştirilen kermes ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu kermes çocuklarımıza maddi anlamda çok fazla bir katkı sağlamasa da manevi anlamda onların yanlarında olduğumuzun bir göstergesidir. Bu bakımdan bu tür programlarla çocuklarımızın hatırlanması ve onların kendilerini değerli hissetmeleri bizim için önemlidir.” dedi.