Karaman'da, Özel Gevher Hatun Koleji öğrencileri, 'Kutlu Doğum Haftası' nedeniyle Piri Reis Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. 

Öğrenci velilerinin de katıldığı program, Özel Merve Eğitim Kurumları’nın Konya’da düzenlediği Kura'n-ı Kerim okuma yarışmasında birinci olan 5. sınıf öğrencisi Muhammet Abdullah Özdemir’in Kur'an-ı Kerim tilaveti, Cihat Koç Çocuk Akademisi öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği Salavat-ı Şerifler ve ilahilerle başladı.

Okul Müdürü Ali Celal Öztan’ın açılış konuşmasını yaptığı programda, Özel Gevher Hatun Koleji bünyesindeki Cihat Koç Çocuk Akademisi öğrencilerine Kutlu Doğum haftasında okudukları Salavat-ı Şerif'lerden dolayı tek tek hediye verildi. Ali Celal Öztan yaptığı konuşmada, okulun eğitim öğretim dışında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler noktasında da öğrencilerin aktif rol aldıkları etkinlikler yaptıklarını belirterek Kutlu Doğum Haftası kapsamında da bu programın düzenlendiğini söyledi. 

Öğrencilerin hem bu tür programlarla, hem de öğrenci-veli-öğretmen birlikteliğinin sağlandığı etkinliklerle hayata her anlamda hazırlandıklarına dikkat çeken Öztan, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sahabe, Hadis Oratoryosu ve İbn'i Erkam Piyesi ile devam eden program, okul korosunun seslendirdiği ilahiler ve 'Efendimize Mektup ve Siyer Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.