Baltık ülkerinde tanınmayan bulgur, Duru Bulgur tarafından yapılan birbirinden güzel ve çeşitli yemeklerle ziyaretçilere ve profesyonellere tanıtıldı.
Duru Bulgur 19 – 20 Şubat tarihlerinde Kuzeyin soğuk başkenti Riga’da şefler ve restoran sahipleri için her yıl düzenlenen "Profesyonel Günler" isimli gıda fuarına katıldı.
Radisson Blu Daugava otelinin konferans salonunda yapılan gıda fuarı, 3 Baltık ülkesinden; Letonya, Litvanya ve Estonya’dan gelen yaklaşık 700 yemek uzmanını ağırladı.
Ziyaretçiler, dünya mutfaklarındaki yeni lezzet trendlerini görüp, tadarken bir yandan da ünlü şeflerin “master class” sahne perfomaslarını seyretti.
Baltık ülkerinde tanınmayan bulgur, Duru Bulgur tarafından yapılan birbirinden güzel ve çeşitli yemeklerle ziyaretçilere ve profesyonellere tanıtıldı. Etli ve Sebzeli Pilavlar, Mercimekli Köfte, Bulgurlu meyve tatlısı, Bulgurlu sebze salatası ve bulgurlu suşi gibi Türk ve Dünya mutfağından bulgurlu yemekler yapılarak, ziyaretçilere sunuldu. Büyük beğeni toplayan bulgurlu lezzetler, ziyaretçilerden tam not aldı.