Hayatlarının büyük bir dönemini, vatan toprağının çeşitli yerlerinde halkın huzur ve güveni için nöbet tutarak hizmet veren Karaman polis emeklileri, Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından onurlandırıldı.
Emniyet teşkilatında uzun yıllar hizmet vermiş polis emeklileri ve teşkilatın aktif personeli Polisevinde düzenlenen anlamlı gecede bir araya geldi.
Dayanışma, kaynaşma birlik beraberlik ve kardeşlik çatısı altında toplanan, teşkilatta görev almış polis emeklileri, aileleri ile birlikte Emniyet Müdürü Mehmet Şahne şahsında düzenlenen müzik dinletili akşam yemeğinde günü farklı ve gururlu geçirmenin de ayrıcalığını yaşadı.
“BIRAKTIĞINIZ MİRASI KORUYACAĞIZ”
Yemekten sonra salonu bir konuşma yaparak salonu dolduran davetlileri selamlayan ve teşekkür eden Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,
“Düzenlemiş olduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısında katılım gösterip bizleri onurlandırdığınız için siz değerli mensuplarımızı ve eşlerini saygıyla selamlıyorum. 
Yıllarını zor şartlar altında Teşkilatımızda geçiren, mesleğinde mutlu sona ulaşmanın onurunu yaşayan, siz değerli meslektaşlarımızın bize bıraktığı mirasi, toplum düzenini, insan hak ve özgürlüklerini koruyarak etkin bir şekilde yerine geçireceğimizden emin olabilirsiniz. Teşkilat her zaman yanınızda ve birlikte olmayı yasaların elverdiği ölçüde imkanlarımız dahilinde sizlerin sorunlarınızla ilgilenmeyi, çözüm yollarını aramayı bir nebze de olsa sizleri mutlu etmeyi amaçlamış bulunmaktayız.
Sizler bizim için değerlisiniz. Unutulduğunuz hissine kapılmayın. Bu günün çalışanları olarak bizlerde bir gün görevimizi tamamladıktan sonra sizlerle birlikte olacağımız bilinci ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Sizlerin Teşkilatımızın özel günlerinde de yanımızda bulunmanızı, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettirmenizi bekliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle davetimizi katıldığınız için, size ailelerinize çok teşekkür eder, saygılar sunarım.”dedi. Yapılan konuşmanın ardından, emekliler söz alarak bu güzel gecede kendilerini bir araya getiren Emniyet Müdürü Şahne’ye ve polis teşkilatına teşekkür etti.