Tüm Kriterleri Eksiksiz Yerine Getiren Ulu Resort Hotel Turçev’den Denetmen Gülsen Narin, Kültür Ve Turizm Bakanlığından Canan Cantemur’un Son Denetimleriyle Mavi Bayrak Almaya Hak Kazandı.
Mavi Bayrak ödülüne sahip olan plajın, deniz suyunun temizliği, plaj işletmecilerinin çevreye olan duyarlılığı ve plajı kullananların güvenliği ve plaja ilişkin donanımın eksiksiz olduğu, belgelenmiş ve garanti altına alınmış oluyor. Daha da önemlisi, bu garanti uluslararası alanda da onaylanıyor. Bu nedenle tatil programı yapan yerli ve yabancı turistler, öncelikle mavi bayrak ödüllü plajı olan tesisleri tercih ediyor. Bu açıdan Türkiye uluslararası turizm pazarında önemli bir avantaja sahip.
Mersin Gülnar İlçesi Ortaburun Turizm Merkezinde Yer Alan Ulu Resort Hotel Genel Müdürü Suat Doğu ‘’ İlçemiz İçin Mersin İçin Bu Ödülü Hak Kazanmış Olmaktan Dolayı Ulu Resort Hotel Olarak Haklı Bir Gurura Sahibiz. Ulu Resort Hotel Olarak Hizmetin En İyisini Sunmak İlkemizden Ödül Vermeden Kalitemize Kalite Katacağız .’’ Dedi.
‘’Bu Ödülü Hak Etmemizde Bizlere Yardımlarını Esirgemeyen Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e Ve  Tüm Müdür Ve Çalışanlarımıza Teşekkür Ederim. ‘’Dedi.