Karaman İl Müftülüğü, T.D.V Karaman Şubesi ve Karaman Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak hareketle, Karaman’da yaşayan, hasta, yatalak ve engelli vatandaşlarımıza evlerinde ziyaretlerde bulunuldu. Hastalara acil şifalar dilemenin yanı sıra, bakımını üstlenen yakınlarına da; Peygamber Efendimiz (s.a.v) in “Rabbimizin rızasının Ana-Babanın rızasında olduğu, sabrın karşılığının cennetle mükâfatlandırılacağını”, hususlarında manevi telkinlerde bulunuldu.

Ziyaretlere İl Müftü Nuri Değirmenci ile birlikte Aile ve sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün, İl Müftülüğü Din Hizmetler ve Eğitim Şube Müdürü Ali Eryılmaz, T.D.Vakfı Karaman Şubesi Muvazzaf Elemanı Mücahit Bağcı, Karaman İl Vaizleri Tuba Öztürk, A.Betül Değirmenci ile karaman Aile ve Sosyal politikalar Müdürlüğünde Sosyal Çalıştırıcı Tuba Üstündağ katıldı.

Hasta ve Hasta yakınlarının moral ve motivasyonuna katkıda bulunulması, dualarının alınması ve onlara da sabır ve duada bulunulmasına vesile olan bu ziyaretlerin devamı istendi.