Karamanlı Hemşehrimiz Mustafa Eryiğit’in Müdür Olarak görev yaptığı Ankara Nallıhan Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu Karaman Ermenek’te yaşanan maden faciasında mağdur olan aileler için Karaman Valiliğin kampanyasına destek olduk. 

Bu güne kadar Suriye’deki bebekler için bebek bezi kampanyası düzenleyerek Suriye’ye gönderen, Soma’daki madenciler için toplu olarak hatim okuyan, İHH İnsani yardım Vakfı işbirliğinde yetim kardeş projesini  bir yılı aşkın süredir yürüten Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu son olarak Karaman Ermenek’te yaşanan maden faciasında mağdur olan aileler düzenlenen yardım kampanyasını Nallıhan’a taşıyarak yardımları Karaman’a gönderdi.
Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Nallıhan halkının aktif olarak katıldığı kampanyadan elde edilen sonuç hepimizi mutlu etti. Aşure etkinliğimiz süresince daha geniş kitlere duyurma imkanı bulduğumuz kampanya neticesinde toplanan miktar Karaman Valiliğinin Ziraat Bankasında açılan hesabına yatırıldı. 
Mustafa Eryiğit “Son olarak yürüttüğümüz bu çalışmalarda bizlere destek olan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Rabbim hayırlarınızı, yardımlarınızı ve dualarınızı kabul etsin” dedi.