Karaman Valisi Murat Koca kendi imkanları ile öğrencilerinin giyecek ihtiyaçlarını karşılayan Nurhan Karaca Çatı isimli öğretmeni Makamında kabul etti. 
08 Ocak 2013 Salı günü saat 17.00'de Valilik Makamında gerçekleştirilen kabule İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sulatanoğlu, Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam, Şube Müdürü M. Akif Duman ve Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Nurhan Karaca Çatı katıldı.

Ziyarette Nurhan Karaca Çatı isimli öğretmen yaptığı konuşmasında; " Önceleri kendi imkanlarımı zorlayarak Kızılyaka Köyünde birkaç öğrencime giyecek ve kitap yardımında bulunmuştum. Yakın çevremdeki arkadaşlarım bu girişimime katkıda bulundular. Ada ve Kalaba  köylerindeki öğretmen arkadaşlarımla irtibata geçerek okullarında bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri belirledik. Bu yıl toplamda 55 öğrencimize giyecek ve kitap yardımında bulunduk. Öğrencilerimizin yüzlerinin güldüğünü görmek bizim için en büyük mutluluk." dedi. 

Vali Sayın Murat Koca ise, "Öğrencisinin ayakkabısını, montunu düşünen bir öğretmen, eğitimin en iyisini veren öğretmendir. Yapmış olduğunuz bu faaliyet gerçekten takdire şayan bir davranıştır. Ben sizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Umarım başlatmış olduğunuz  bu faaliyete  katkılar artarak devam eder." dedi. 

Vali Koca  ziyaretin anısına Nurhan Öğretmen'e  Mader-i Mevlana kristali ve Karamanname kitabı hediye etti.