Polis Eşleri Kaynaşma, Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Zeynep Sönmez’in öncülüğünde, polis çocuklarına yönelik çay partisi ve kermes düzenledi.

Hafta sonu Polisevinde düzenlenen programa, Karaman Valisi Murat Koca’nın eşi Vildan Koca, Zeynep Sönmez, Hakim Gülnişah Çokdinç, polis eşleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda, birlik mesajları veren Dernek Başkanı Zeynep Sönmez; "Toplanmaktaki amacımız emniyet teşkilatı mensuplarının hanımları ile emekli olan yurt içi ve yurt dışı görevlerini yerine getirirken şehit düşen veya malul olan teşkilat mensupları hanımları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamaktır.  Derneğimiz, onların maddi, manevi her türlü ihtiyacını karşılama çalışmalarını sürdürmektedir. Katılımcılarınız ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim."dedi.

Konuşmaların ardından Efulim Müzik grubunun eşsiz parçalarıyla eğlenen konuklar, söylenen parçalara da eşlik etti. Ayrıca Sevgi Evlerinde kalan yaklaşık 25 öğrencinin de katıldığı programda, öğrenciler güzel sesleriyle maharetlerini de sergileme fırsatı buldular.