Vali Murat Koca, eşi Hanımefendi Vildan Koca ve Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, geliri Soma’da gerçekleşen maden kazasında yakınlarını kaybeden madencilerin ailelerine gönderilecek olan Gazi Mustafa Kemal İlkokulunun kermesine katıldı.
 
Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerin destekleriyle düzenlenen ve geliri Soma’daki hayatını kaybedenlerin yakınlarına gönderileceği kermesteki stantları gezen Vali Koca, bu duyarlı davranışlarından dolayı okul yönetimini, öğrencileri ve velileri kutlayarak, teşekkür etti.

İl Müdürü Asım Sultanoğlu daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Yollarbaşı’nda açılan El Sanatları Kursunun Sertifika Dağıtım Törenine katıldı.

Bir diğer sergi açılışı da Esentepe Ortaokulunda gerçekleştirildi. Hanımefendi Vildan Koca ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahman Kurt ve Zeki Tuman’ın katılımıyla açılışı yapılan sergide, öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimler; teknoloji tasarım, fen ve teknoloji ve matematik çalışmaları yer aldı.