15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatları üzerine planlanan Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar projesi farklı illerde düzenlenmeye devam ediyor.
İlki Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında karargâh olarak kullandığı Akıncı Üssünün bulunduğu Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleştirilen “Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar” projesinin şimdiki durakları ise 3 Kasım Perşembe günü Karaman, 4 Kasım Cuma günü de Konya olacak. İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan programlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerimizle ve vatandaşlarımızla paylaşacaklar.
3 Kasım Perşembe günü Karaman Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde yapılacak olan programa Şerife Boz, İsmet Doğan ve M. Fatih Zengin katılacak.  4 Kasım Cuma günü Konya Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak program ise Tahir İkiler, Metin Doğan, Şerife Boz ve Abdullah İrgin katılacak.