10 Nisan 2012 Salı günü saat 15.30'da Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, sporcuların antrenörleri ve sporcular katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, ziyarette Vali Kahraman'a Kilis'de düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası ile ilgili verdiği bilgide “ 28 – 31 Mart 2012 tarihleri arasında Kilis'de gerçekleştirlen ve 23 ilden 149 sporcunun mücadele ettiği İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonasında, Gençlik Spor Kulubünden 55 kğ'da Ali Rıza Öğredici, 60 kğ'da Emrah Sümbül, 57 kğ'da Cennet Çolak, 63 kğ'da Ayşe Kesiktaş Türkiye şampiyonu olurken, 55 kğ'da Mehmet Kesiktaş Türkiye 3.'sü ve 52 kğ'da Akife Çalışkan Türkiye ikinciliğini elde etti. İşitme Engelliler Kulubünden ise 70 kğ'da Emire SEMİZ ilk sırayı alırken, 48 kğ'da Şifa Eroğlu İkinciliği, 52 kğ'da Fatma Hotamışlı, yine 52 kğ'da Ayşe Yavuzcan, 57 kğ'da Eylem Konukseven, 66 kğ'da Reşit Özer üçüncülüğü elde ettiler. Açık siklette ise Nihal Sevim UĞUR ise beşinciliği elde ederek 21 puanla takım halinde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attılar” dedi.

Başarılı sporcularla tek tek ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Kahraman sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederken elde ettikleri bu başarılarla Karaman'a büyük bir mutluluk yaşattıklarını ifade etti. Bundan sonraki yarışmalarda ve şampiyonalarda da sporculardan aynı başarıyı kazanmalarını ümit ettiklerinin altını çizerek sporculara başarılarının devamını diledi. Daha sonra Vali Süleyman Kahraman, Kilis'de düzenlenen şampiyonada takım halinde şampiyon olan sporcuları altınla ödüllendirdi.
Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.