17 Temmuz 2014 Perşembe günü Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine; Vali Koca’nın yanı sıra hanımefendi Vildan Koca, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış ve eşi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayat, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. 

Vali Murat Koca iftarın ardından yaptığı konuşmasında; “ İftar programı vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu ülkenin birliği ve dirliği için vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Aynı amaçlar doğrultusunda fedakârlıkta bulunan gazilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bizler şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Sizler de onların yakınları olarak bizlere onların emanetisiniz. Her zaman sizlere yardımcı ve destek olmaya çalışacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum.”dedi

Vali Murat Koca ve hanımefendi Vildan Koca yemeğin ardından masaları tek tek ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet ettiler, sorunlarını dinlediler.