Karaman Valisi Süleyman Kahraman ilimize bağlı Yollarbaşı kasabasında ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında evi yanan Ahmet Eyvaz ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
15 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 09.00’da gerçekleştirilen ziyarette Vali Kahramanın yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hamdi Pehlivan, Yollarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Sarıüzüm ile Eyvaz ailesi hazır bulundu.

Yangın sonucunda evi oturulamaz hale gelen Ahmet  Eyvaz, yaşadıkları sıkıntıları Vali Kahraman ile paylaşırken Devlet erkânının bu acı günlerinde yanlarında olmasının acılarını ve üzüntülerini hafiflettiğini ifade etti. Yaşadıkları bu acı durumu unutmaya çalışan aileye destek vermek için  Eyvaz  ailesini kaldıkları evde ziyaret eden ve yetkililerden yangın ile ilgili olarak detaylı bilgi alan Vali Kahraman ise, yaşanan bu acı durumun kendilerini de üzdüğünü ifade ederken, “ Allah bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Bu tür acıların yaşanmasını elbette ki arzu etmiyoruz. Ancak yaşanan bu olay sonucunda mağdur olan ailemizin de mağduriyetini gidermek ve sorunlarını çözülmesine yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bu olayda can kaybının olmaması tek tesellimizdir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız Eyvaz ailesine yardım konusunda gerekli işlemleri yapacaktır. Ben  Eyvaz ailesine tekrar geçmiş olsun diyorum.” dedi.

Yangının elektrik kontağından kaynaklandığını belirten evin sahibi Ahmet Eyvaz ise “ Evde bulunmadıkları bir sırada elektrik kontağından kaynaklanan bir nedenle yangının çıktığını ifade ederken, yangın sonucu evde maddi hasar oluştuğunu belirterek, Sayın Valimiz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf yetkilileri bu zor günümüzde bizlere sahip çıkarak, bizlere yardım elini uzattılar, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Kahraman daha sonra Ahmet  Eyvaz’a ait evi gezerek burada bir süre incelemelerde bulundu.