Göktepe Belediye Başkanı Bayram Şahin merkezle ile ilgili yaptığı açıklamada;''Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığıyla yapılan proje kapsamında Ermenek Ali Rıza Alıçlı yatılı bakım merkezinin şubesi olarak açılacak olan yaşlı yaşam merkezinde 6 erkek ve 4 bayan yaşlımıza hizmet verecek.
Banyo ve lavabosu içinde bir oda, büyük dinlenme salonu, çay salonu ve yemek salonundan oluşan yaşlı yaşam evinin beldemiz de açılması önemlidir.

Yaşlı insanlarımıza sıcak yuva açmaktan onlara bu şefkat elini uzatmaktan yaşlı insanlarımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu merkezde yaşlılar yaşamdan kopmayacak. Sorunlarını konuşacak, yaşıtları ve arkadaşları ile buluşacak. Onları evlerinden alıp, evlerine bırakacağız.

Bu hizmetlerin Beldemize kazandırılmasında hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, Karaman Milletvekillimiz TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Lütfi Elvan‘a Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün’e Adalet ve Kalkınma Partisi İl ve İlçe Teşkilatıma, Aile ve Sosyal Politikalar Ermenek İlçe Müdürü Mehmet Yıldız'a, Belediye Meclis Üyelerime, Belediye Personellerime ve Belde Halkıma şükranlarımı arz ederim.”dedi.

Başkan Şahin “ Yaşlılarımız ve Sosyal Hizmetler için Belediye olarak her türlü yardıma ve desteğe hazırız.” diyerek sevincini ve mutluluğunu ifade etti.