Karaman Müftülüğü, Yeşildere Belediyesi ve Sabah Dershanesi işbirliğiyle, Yeşildere Yunus Düğün Salonunda Kutlu doğum haftası gerçekleştirildi.

Peygamberimizin kutlu doğum haftası kutlamaları yaklaşık 300 kişinin katıldığı programda Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak’ın açılış konuşmasıyla başladı. 
Kutlamada islam kardeşliği hukuku konusunda Karaman Müftülüğü Vaazi Murat EROĞLU tarafından konu ile ilgili vaazın ardında sinevizyon gösterileri yapıldı. Yeşildere Cami imamları tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okundu. Yeşildere Belediyesi tarafından katılımcılara ikramda bulunurken, dinleyiciler arasından çekilişle 3 adet Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Ayrıca Sabah Dershanesi sınavlarda başarılı olan Yeşildere’li İlköğretim öğrencisi Mehmet Ali Aydın ödüllendirildiği gecede, Programa katılanların geceden memnun olarak ayrıldığı gözlendi. Etkinliklere katılanlar emeği geçenler başta Belediye Başkanı İbrahim Koçak’a, Müftülük vaazı Murat Eroğlu'ya ve kasaba imamlarına teşekkür ettiler.