Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün ile birlikte Karaman’ın en yaşlı kadını ile iki çocuğu engelli olan aileyi evlerinde ziyaret etti. 

Başkan Uğurlu, Milletvekilleri ile beraber ilk olarak Abbas Mahallesi’nde oğlu ile birlikte yaşayan 108 yaşındaki Zeynep Düzalan’ı evinde ziyaret etti. Başkan Uğurlu,  Milletvekilleri Elvan ve Akgün, elini öptükleri Zeynep neneyle sohbet etti. Belediye Başkanı Uğurlu, Zeynep neneye bir kazak hediye etti. Ekip daha sonra Ahmet Yesevi Mahallesi’nde iki çocuğu engelli olan bir aileyi evlerinde ziyaret etti. Anne ile sohbet eden Belediye Başkanı Uğurlu ve Milletvekilleri, kendilerinden bir isteğinin olup olmadığını sordu. Ziyaretin sonunda Başkan Uğurlu ve Milletvekilleri, engelli olan Hulusi ve Emre kardeşlere birer kazak hediye etti. Milletvekili Elvan ise anneye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği alışveriş çekini takdim etti.

Milletvekilleri ile Belediye Başkanının yaptığı ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer ve Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek de eşlik etti.