2015 yılı voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Voleybol şenliği Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. 13-15 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı voleybol şenliğine kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 10 okul 200’e yakın sporcu katıldı.

Zevkli ve eğlenceli geçen müsabakalar dostluk havasında geçerken, Kazım Karabekir Spor Salonunda üç gün boyunca devam eden müsabakalarda öğrenciler voleybol oynamanın tadını doyasıya çıkardılar.

Gerçekleştirilen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Yunus Emre Ortaokulu birinci, Gençlik Spor A takımı ikinci, Gençlik Spor B takımı üçüncü ve İstiklal Ortaokulu dördüncü olurken, kızlar kategorisinde ise bu isimler birinci Gençlik ve Spor Kulübü, ikinci İstiklal Ortaokulu, Üçüncü Özel Babaoğlu Ortaokulu, dördüncü ise Akçaşehir ortaokulu oldu.

Yapılan müsabakalardan sonra dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aslan Yıldız, Voleybol il temsilcisi Ali Sak, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.

23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramı voleybol turnuvası günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.