Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo Eğitim Merkezinde toplam 7 gün süren 3 bant bilardo il birinciliği müsabakaları 33 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. 3 gün süren ilk tur mücadelelerinin sonunda 12 sporcu ikinci tura yükselerek il birinciliği için kıyasıya yarıştı. Büyük bir heyecana sahne olan ve çekişmeli geçen final müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.

08 Ocak 2015 tarihinde yapılan final müsabakalarının ardından il birinciliği ipini Ahmet Köseoğlu göğüslerken, Fatih Kondu ikinci, Gaffar Tekinbaş ve Yunus Bulut üçüncü oldu.

Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, bilardo il birinciliği müsabakalarına 33 sporcunun katıldığını kaydederek, ilk 3'e giren sporcuların yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandığını ifade etti. Müsabakaların çekişmeli ve heyecanlı geçtiğine dikkat çeken Yıldız, tüm sporcularımızı gösterdikleri performans, mücadele ve centilmenliklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, Tesisler Şube Müdürü Vedat Akyar, Uluslararası Bilardo Hakemi Şanlı Sayran ve Bilardo İl Temsilcisi Osman Yılmaz tarafından verildi.