PTT 1. Lig’in 14. haftasında oynanan mücadelede, Albimo Alanyaspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibini tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, takımının bugün iyi mücadele verdiğini söyledi. Önceki haftalarda puan kaybettiklerini hatırlatan Göksu, “Bu müsabakayı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Seyircimiz de 12. adam olarak desteğini esirgemedi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Bu bir başlangıç olsun. Önümüzde Boluspor maçı var. Oradan puan veya puanlar alarak döneceğimize inanıyorum. Çünkü oyuncu kardeşlerim bugün buna inandılar. Ve bunu da devam ettirecekler” dedi.

ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ

Maça iyi başladıklarını, ilk yarıda da 3 güzel pozisyon yakaladıklarını ifade eden Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Penaltı golüyle 1-0 mağlup olduk. Verilmeyen bir golümüz var. Ben onu gol olarak değerlendiriyorum. Bunlardan faydalanamadığımız için devreye 0-0 girdik. İkinci yarıda da belli dakikaları iyi geçirmemiz gerekiyordu. İyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Ayağımızdaki topu daha iyi kullanmamız gerekirken bunu kullanamadık. Çok pas hatası yaptık çok top kaptırdık. Bana göre maçın hakkı beraberlikti” diye konuştu.