Saat: 13.00’da Kemal Kaynaş Stadyumunda başlayan müsabakayı hakem Erdem Demirtaş yönetti. İlk yarıya hızlı başlangıç yapan Karaman Belediyespor, rakip kalede baskısını hissettirdi. Mücadelenin 29. dakikasında ceza sahasında içerisinde Kahta 02 Spor’lu oyuncunun yaptığı faul sonucu penaltı kazanan temsilcimizde Arda Kürşat Kaya topun başına geçti. Kaya, temiz bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ilk yarıda oyunun hakimiyetini iyice ele alan Karaman Belediyespor, Hami Baytar’ın 39. dakikada attığı golle 2-0 üstünlük yakaladı. İlk yarıda soyunma odasına üstün giden taraf Karaman Belediyespor oldu.

Maçın ikinci yarısında ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan Karaman Belediyespor, geliştirdiği ataklardan yararlanamazken konuk ekipten Kerim Bölük’ün 67. dakikada attığı golle skor 2-1 geldi. Maçın son çeyreğinde ise skordaki üstünlüğünü korumaya çalışan karaman Belediyespor, 86. dakikada konuk ekipten Emre Okur’un attığı golle adeta yıkıldı.

Maçın son dakikalarına kadar mücadele eden temsilcimiz geliştirdiği ataklardan yararlanamazken son düdükle birlikte her iki takımda 1 puana razı oldu.

Karaman Belediyespor ve Kahta 02 Spor arasında oynana mücadelede kulübün yönetimine talip olan Han kardeşler ve iş damları da tribündeki yerlerine alarak şehrimizin takıma 90 dakika boyunca destek verdiler.