Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler’de yaşayan gençlere yönelik düzenlediği Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı’nda gençler unutamayacakları bir kamp deneyimi yaşadılar.

Ermenek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen deniz kampı, erkek ve kız öğrenciler için iki farklı tarihte düzenlendi. Toplamda 440 öğrencinin katıldığı ve üç gece dört gün süren kampta öğrenciler çeşitli sosyal etkinliklerin yanı sıra sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle hem eğlendiler hem öğrendiler. Kampta güne sabah sporuyla başlayan öğrenciler kahvaltı sonrası voleybol, basketbol, masa tenisi, dart, okçuluk, akıl oyunları, satranç ve el sanatları gibi alanlarda aktiviteler gerçekleştirdiler. Boş vakitlerinde ise kampta bulunan dinlenme alanlarında arkadaşlarıyla sohbet eden öğrenciler kamptan birbirinden güzel anılarla ayrıldılar. Öğrenciler ayrıca, düzenlenen gezi programlarıyla akranlarıyla tanışmaları, yeni dostluklar edinmeleri ve kaynaşmalarının yanı sıra Silifke’nin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıma fırsatı buldular.

Eğlenceli bir kamp deneyimi yaşadıklarını ve dört gün boyunca bir birinden eğlenceli aktivitelerle unutamayacakları bir kamp deneyimi yaşadıklarını belirten öğrenciler,  kamp süresince yeni arkadaşlıklar edinerek, düzenlenen etkinliklerle hem eğlendik, hem öğrendik. Bizler için organize edilen kampta emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dediler.

Gençlerin yüzlerindeki tebessümün ve mutluluğun yerini hiçbir şeyin dolduramayacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’te, “Gençlerimizin pandemi döneminden sonra eğlenmesi, rahatlaması, güzel arkadaşlıklar kurması amacıyla böyle bir kamp düzenledik. Gençlerimiz bizim için her zaman çok değerli. İnşallah ilerleyen tarihlerde de düzenleyeceğimiz etkinliklerle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”