Garanti Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol Ligi C Grubu’nda yer alan Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk maçında Engelsiz Gaziantep takımını konuk etti. Mücadele 7 Ocak Engelliler’in 56-54’lük üstünlüğü ile sona erdi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 19-14 ev sahibi 7 Ocak Engelli takımı önde tamamladı. Çekişmeli geçen ikinci periyot 8-8 eşitlikle tamamlanınca maçın ilk devresi de 27-22 Osmaniye takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın üçüncü periyodunun sonunda da skor 41-36 ev sahibi 7 Ocak Engelliler takımının lehine tamamlandı. Dördüncü periyotta maça ağırlığını veren konuk takımın tüm çabasına rağmen maçı 56-54 ev sahibi 7 Ocak Engelliler kazandı.

Ligin ilk maçını galibiyet ile tamamlamanın sevincini yaşayan 7 Ocak Engelliler Basketbol takımı, bu sezon ligde şampiyonluğu hedefliyor.

7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun, şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, “Şampiyonluk parolası ile hazırlandığımız bu sezonun ilk maçında galip gelerek, hedefe olan inancımızı pekiştirdik. Güçlü ve iddialı rakibimiz karşısında oyuncularım çok iyi performans gösterdiler ve maçı galip tamamladılar. Hepsini kutluyorum. İnşallah bu sene Osmaniyelilere şampiyonluk hediye ederiz” diye konuştu.