Milletvekili Mevlüt Akgün, 70 Karaman spor yönetim kurulu başkanı Yusuf Ünalan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kurşun, Gençlik Hizmet ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret ettiler. Toplantıya Gençlik Hizmet ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar katıldı.

Toplantıda Genel Müdür Baykan 70 Karamanspora destek sözü verdi. Başkan Ünalan Bal liginin kurulmasında çok önemli çalısmaları olan Baykan'a teşekkür etti. Ünalan konuş masında devamında bal ligindeki deplasmanlı mücadelenin takımlar açısından zorlukları olmasına rağmen, profesyonel ligde takımı bulunmayan iller için heyecan fırtınası başlattı. Bal ligini bizlere kazandırdığınız için teşekkür ederiz. Karaman'a şampiyonluk kazandırmak için mücadele ediyoruz. Dedi.
Başkan Yusuf Ünalan Genel Müdür Mehmet Baykan'a 70 Karamanspor atkısı hediye etti.

Başkan Yardımcısı Mustafa Kurşun ise amatör sporun kalbinden gelen Genel Müdür Baykan'a Karaman Amatör Spor takımlarının durumu ve ihtiyacları konusunda bilgi verdi. Karaman'da ki Amatör sporun gelişebilmesi için gerekli olan çözüm önerilerini paylaştı.

Milletvekili Mevlüt Akgün Karaman'ın ihtiyaclarından olan gençlik merkezinin önemine dikkat çekti.  yakında yapılması planlanan
gençlik merkezi konusunda bilgi aldı.

Başkan Ünal'an Milletvekili Mevlüt Akgun'e destekleri nedeni ile teşekkür etti. Gelinen noktada her iki milletvekilimizin, sayın valimizin, belediye başkanımızın, il özel idare genel sekreterimizin, il genel meclisi ve belediye meclisimizin, valimizin ve başkanımızın yardımcılarının, Karaman halkımızın, taraftarımızın ve sponsorlarımızın önemli katkıları oldu, kendilerine teşekkür ederiz” dedi