Futbol Bölgesel Amatör Ligde 2011-2012 sezonunda Karaman'ı başarılı bir şekilde temsil eden 70 Karaman Spor Kulübü, geçen yıl bayrağı Karaman Belediye Spor’a teslim ederek Amatör ligde yoluna devam ediyor. 
Geçen yıla oranla çok kötü maçlar çıkaran eski BAL temsilcimiz tarihinde ilk defa Başak Spor’a mağlup olarak hayal kırıklığı yarattı. Saat 12:00 de başlayan Amatör lig müsabakasında Başak Spor’a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan 70 Karaman Spor Futbol Takımı bu yıl için BAL’a yükselme umutlarını sezonun başından itibaren kaybetmiş oldu. 

Diğer taraftan Bayan Voleybol Bölgesel Liginde İlimizi temsil edecek iki takımdan biri olan 70 Karaman Spor bugün Kazım Karabekir Spor Salonunda Saat 14:00 te ilk maçına çıktı. Maçın başında antrenör sorunu yaşandı.

Temsilcimizin sorumlu koçunun lisansının yetişmemesi üzerine maçı izlemeye gelen Ermenek Bayan Voleybol takımı Antrenörü Aslan Sami Şen, 70Karaman Sporun Antrenörü olarak maça çıktı.

3. Lige yükselme grubunda Toros Spor ile karşılaşan kızlarımız lige iyi başlayamadı ve 1. set 25-17 Toroslar 2.set 25-23 70Karaman 3.set 25-19 Toroslar 4.set 25-18 Toroslar sonuçları ile Toros Spora 3-1 sonuçla mağlup oldu. Bölgesel Bayan Voleybol Liginde Ermenek Doğa Ve Su Sporları Takımı ile beraber ilimizi temsil edecek olan 70Karaman Sporlu kızlarımız zaman zaman iyi oynasa da, bir türlü istediği setleri alamayarak Toros Spora mağlup oldu. Diğer temsilcimiz Ermenek D.S.Sporları takımı bu haftayı bay geçti.