70 Larende Spor Kulüp Genel Sekreteri Asım Çölmekçi, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını istedikleri yerde tamamladıklarını belirtti.

Takımın önümüzdeki hafta başı kampa girerek 2. yarı hazırlıklarına gecikmeden başlayacağını ifade eden Çölmekçi, şunları kaydetti:

"Puan sıralamasına bakıldığında üst sıralardaki takımlar ile aramızda fazla bir puan farkı bulunmuyor. Kadromuza bir antranör ve 16 tane de oyuncu takviyesi yapacağız. Orta saha, kanat, forvet  ve savunma oyuncusu alarak kadromuzu güçlendireceğiz. Şu anda temas halinde olup anlaşmış olduğumuz futbolcular var. Bunun için diğer liglerde sezonun ilk yarısının tamamlanmasını bekliyoruz. Kulüp olarak anlaştığımız antranör ve 16 tane futbolcuların isimlerini transfer döneminin bitmesinden sonra açıklayacağız."

Sezon başında ligi ilk 3 arasında bitirme hedefi koyduklarını vurgulayan Çölmekçi, "Şampiyon da olabiliriz.  İnşallah iyi başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Kulübümüze katılan yeni oyuncularımızın da bizlere katkı vereceklerine inanıyorum. Hem 70 Larende Spor'a hem de Futbol camiamıza hayırlı olsun" dedi.