Amatör kümede liderliğini sürdüren son iki yılın Şampiyonu ve şampiyonluğun en büyük adayı 70 Larendespor Pazar günü Yunuskent spor sahasında Saat 12.00 da Yunus Emre G.B ile karşılaştı.

Karşılaşmaya Teknik direktör Ramazan Kolukısa, Kalede Baki Köseoğlu, Savunmada Abdulselam Karharman, İsmail Özel, Muzaffer Uğur, Abdullah Yücer, orta sahada Samet Var, Yunus Tunç, Yusuf Bulut, Barış Yılmaz, Mehmet Boray ve forvette Hüseyin Kuşar on biri ile başladı.

İlk yarıda Yunus Tunç Abdulselam Karharman'ın ikişer Mehmet Borayın tek golü ile ilk 45 dakikayı 5 - 0 önde tamamlayan Parslar soyunma odasına rahat gitti. İkinci 45 dakikada sonradan oyuna dahil olan İsmail Yıldırımın golü ile karşılaşmayı 6 - 0 tamamlayan 70Larende spor liderliğini sürdürdü.

Maç sonu Açıklamada bulunan Teknik direktör Ramazan Kolukısa; “Hedefimiz belli çok güzel efendi saygılı çalışkan kardeşliğin en üst seviyede olduğu bir takım kurduk. Son iki haftada toplam 20 gol atıp hiç gol yemedik. Önümüzde zorlu maçlar var ben çocuklarıma güveniyorum geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda kupayı inşallah kaldıracaklar. Bu yıl 70larende spor olarak şampiyonluk kupasının yanında centilmenlik kupasına da adayız sezon başından buyana sadece 2 tane kırmızı kart gördük onlarda pozisyon gereği görülmesi gereken kartlardı. Onun haricinde centilmen bir 70Larende var sahadalar da inşallah bu azim gayretle istediklerimizi başaracağız.” dedi.